REGISTRATIEFORMULIER VOOR EEN AFSPRAAK ONDERHOUD OF HERSTELLING NA LOCKDOWN. (UPDATE 27-04-2020)

Terug open op dinsdag vanaf 13u00
preview

click hier voor : REGISTRATIEFORMULIER voor afspraak onderhoud of herstelling


Zijn we bereikbaar?  Via 014 58 00 51 en kempenland@skynet.be

Indien geen gehoor zullen wij bij zichtbaar telefoonnummer u terug contacteren.

Wat met de gemaakte afspraken?  Van zodra we een opstartdatum van de overheid weten zullen alle klanten, in volgorde van gemaakte afspraak, telefonisch gecontacteerd worden.  Dit geeft ons de zekerheid dat de langst wachtende als eerste kunnen geholpen worden.

Wat met garantie en pechverhelping bij het overschrijden van onderhoudsperiode?  Verdere info volgt, maar we kunnen bevestigen dat dit voor de periode van de huidige regeringsmaatregelen geen probleem zal geven.  U kan hierom gerust zijn.  Gebruik het registratie formulier indien de garantie binnenkort gaat verlopen en u alsnog een aanvraag wenst in te dienen.

Keuring van mijn voertuig is verlopen? 

 • Indien u tussen 13 maart en 3 juni 2020 naar de keuring moet:
  • Uitstel/verlenging tot en met 4 november 2020
  • U betaalt geen toeslag
  • U behoudt uw (eventuele) recht op bonusgeldigheid
 • U ontvangt in de loop van de volgende weken een nieuwe uitnodiging – wacht op deze informatie ! In afwachting van die nieuwe uitnodiging hoeft u dus niets te doen.
 • De politiediensten en verzekeringsmaatschappijen houden rekening met dit wettelijk uitstel/verlenging.

OVERGANGSMAATREGEL M.B.T. WINTERBANDEN t.e.m. 3 juli 2020:

Naar aanleiding van de coronacrisis wordt een verlenging van de periode voor winterbanden (M+S banden) voor personenwagens voorzien:

 • Normaliter personenwagens uitgerust met winterbanden (M+S banden) vanaf 1 mei = afkeur/rood keuringsbewijs - indien de snelheidsindex te laag is.
 • Overgangsmaatregel: voor personenwagens zal de montage van winterbanden (M+S banden) aanvaard worden t.e.m. 3 juli 2020. Bijgevolg GEEN afkeur tussen 1 mei en 3 juli 2020.