Stockvoorwaarden op geselecteerde modellen

MAZD-CarrouselHome-Maart-1

Bij ons begint de lente al goed! Een selectie stockwagens uit 2019 staat te popelen om de showroom uit te rijden. Op deze lentefrisse wagens geniet u deze maand extra aantrekkelijke voorwaarden, zolang de voorraad strekt.


MAZDA3 HATCH­BACK 2019 SKY­CRUI­SE
SKY­AC­TIV-G 122PK 6MT

Zwart lederen zetelbekleding met contrasterende stiknaden, interieuraccenten in gesatineerd chroom, zetel- én stuurverwarming, een navigatiesysteem … De standaarduitrusting van de Skycruise samenvatten, is onbegonen werk. De prijs voor zoveel moois? Op geselecteerde exemplaren van 2019 geniet u momenteel een zeer aantrekkelijke stockkorting van €3.000*. MAZDA CX-5 2019 SKY­CRUI­SE
SKY­AC­TIV-G 163PK 6MT

De Mazda CX-5 Skycruise beschikt over zowat alle veiligheids- en assistentiesystemen die u en uw passagiers zich maar kunnen wensen. Ook zijn standaarduitrusting is ronduit royaal: navigatiesysteem, 17” lichtmetalen velgen, parkeersensoren voor- en achteraan, een 360°-camera, LED-koplampen met bochtverlichting … En het wordt nog mooier! Want op een selectie exemplaren van 2019 geniet u momenteel maar liefst €4.500* stockkorting.MAZDA MX-5 ROAD­STER 2019
SKY­AC­TIV-G 132PK 6MT

De Mazda MX-5 Roadster Skycruise is de ultieme combinatie van comfort en rijplezier. Kijkt u maar naar zijn specificaties: de layout van een sportwagen, de uitrusting van een luxueuze berline. Een droom, zegt u? Die droom is nu alvast bereikbaarder dan ooit. Want momenteel kan u op geselecteerde exemplaren van €2.000* stockkorting profiteren. Zo geniet u deze lente al van uw Mazda MX-5 Roadster!


Benieuwd of we de wagen van uw dromen uit stock kunnen leveren? Contacteer ons of kom langs in de showroom voor de volledige lijst van geselecteerde wagens. 


Fuel consumption icon 4,8 – 8,4 (l/100km) WLTP - CO2 emission icon 122 – 192 (g/km) WLTP (1)
Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

*Berekend op de maximale prijs aanbevolen door Mazda Motor Belux voor het vermelde voertuig. Korting geldig voor particulieren van 01/03/2020 tot en met 31/03/2020 bij aankoop van geselecteerde modellen, zolang de voorraad strekt. Contacteer ons voor een lijst van deelnemende wagens. Uiterste inschrijvingsdatum 31/03/2020. Meer info: mazda.be .


(1) Vanaf 1/9/2018 worden het verbruik en de CO2 uitstoot berekend conform de WLTP-test (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure). Tijdens een overgangsperiode (tot eind 2021), moeten de constructeurs nog een theoretische NEDC-waarde (“gecorreleerde NEDC” genoemd en berekend uit de WLTP-waarde) melden om de vergelijking mogelijk te maken met voertuigen gehomologeerd vóór september 2018. Tot het einde van de overgangsperiode kan de overheid de gecorreleerde NEDC-waarden aannemen voor belastingdoeleinden. Maar de overheid kan echter reeds vóór afloop van deze overgangsperiode de WLTP-waarde hanteren voor belastingdoeleinden hetgeen tot een verhoging kan leiden van de belastingen rond de aankoop en het gebruik van het voertuig. De WLTP-waarde is geen 100% correcte weergave van het werkelijk verbruik en/of CO2-uitstoot. De verkopende concessiehouder en Mazda zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van bovenvermelde evoluties en wijzigingen. Indien u graag meer informatie wenst met betrekking tot deze waarden, gelieve contact op te nemen met uw concessiehouder. Meer info over verbruik en CO2 op https://nl.mazda.be/wltp/vebruik-co2/.